Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Available puppies

MIDNIGHTSTAR - bitch - tricolor-brindle

In the front on picture. She is a very lovely girl with nice, open character and promising exterior. Nice proportions and well angulated. She is intense with the lure.

Kuvassa etualalla. Musti on ihastuttava tyttö kivalla, avoimella luonteella ja lupaavalla ulkomuodolla varustettuna. Sillä on hyvät mittasuhteet ja se on hyvin kulmautunut. Musti jahtaa viehettä intensiivisesti.

HIGHINTENSITY - male -tricolor-brindle
At this point seems easier than his brother. Loves people, and has also promising exterior. His head is my favourite from this litter. He also loves to chase lure.

Tällä hetkellä vaikuttaa helpompiluonteiselta kuin veljensä. Rakastaa ihmisiä ja on ulkomuodoltaan lupaava. Mielestäni koko pentueen kaunein pää. Myös tämä pentu rakastaa jahdata viehettä.

TRUEORIGINAL - male -tricolor-brindle
More challenging by character. If he doesn't like something he makes it loud and clear. Loves food, so I think he will be easy to train. He is also has promising looks for shows and likes to chase the lure.

Vaativampi veljeksistä. Jos Jörö ei pidä jostain niin tekee sen hyvin selväksi. Rakastaa kuitenkin ruokaa, joten luulen että sitä on helppo kouluttaa. Myös Jörö on lupaava ulkomuodoltaan ja tykkää jahdata viehettä.


All puppies have lived in house, with 2 small children, and they have been dewormed, registered and veterinary checked. All puppies have scissors bite, and both boys have their testicles in place. Shipping abroad is also possible.

Kaikki pennut ovat kasvaneet normaaliarjessa 2 pienen lapsen kanssa. Ne on madotettu, rekisteröity ja eläinlääkäri tarkastanut. Kaikilla pennuilla on leikkaava purenta ja molemmilla pojilla on kivekset paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti